AUTOMANIA, SILKEBORG

Fredag 23. og Lørdag 24.AUGUST 2024

Automania

Pga liten interesse for felles tur, så blir det ikke det i år. Hvis noen ønsker å delta, så må dere ordne innkvartering, transport og billetter selv.

Automania 2024 foregår fredag 23. og lørdag 24.august i Lunden, parken langs sjøen, og i Silkeborg sentrum. Fredag ettermiddag er det åpning på torget kl. 16 og mulighet for å parkere bilen i Lunden, der mange allerede er til stede. 

Lørdag er den store dagen med billøp kl. 10 - 16 og veldig mange biler og andre kjøretøy parkert i Lunden. Det er vesentlig kjøretøy fra 50 - 80 tallet, men også åpent for "entusiastbiler". Kl. 16 lørdag er det hele slutt.

Det er arrangement knyttet til Automania i Lunden og sentrum hele helgen. Det er ikke salgsboder/marked. Alt som skjer er innenfor gangavstand fra Lunden. Dersom noen velger å kjøre moderne bil på turen, er det dårlig med parkeringsmuligheter i tilknytning til arrangementet bla. pga. stor tilstrømning av folk og stengte gater. 


Andre ting av interesse i området:

Gubsø garage (Mark Vogel) som er et restaureringsverksted med stor utstilling av bla. Bugatti utenfor Silkeborg.

Jysk Automobilmusum, Gjern

Det åpner et nytt restaureringsverksted i Viborg – Classiko, som kan være av interesse.

Autogalleriet, Herning (museum), 

CC Cars, nær Silkeborg (salg av «gamle biler» 60 -90 tall) og EZ biler, rett nord for Silkeborg (salg av «gamle biler», veteranbiler og eksklusive importbiler).

«Den gamle by» i Aarhus.


https://automania.dk/ https://www.facebook.com/Automania.Silkeborg/ https://gubsoe.dk/

[Tilbake]