BILER OG MC/MOPED SØKES TIL FILM

FILMEN "HAVNAA"

Magnar Hovatn har videresendt denne forespørselen til oss. Noen som har lyst? Ta kontakt!


HeiFint om denne teksten kan sendes til medlemmene i Froland Motorveteran Klubb og andre aktuelle mottakere.Det skal lages en film med arbeidstittelen "Havnaa". Produksjonsselskapet er Maipo Film som har svært mange kjente produksjoner å vise til. Se gjerne på 

www.maipo.no

Filmingen foregår i Arendalsområdet mandag 28.08 til og med fredag 01.09.  Handlingen er for det meste lagt til årene 1986, 1989, 1993 og litt i 2004.


Vi er på jakt etter biler (personbiler/varebiler) og moped/MC som var naturlig å se på veiene i disse årene. Kjøretøyene behøver ikke å være nyvasket eller strøkne. Eneste kravet er at de er lovlig på veien med EU-kontroll og forsikring i orden.


Det betyr at kjøretøy alt fra ca. 1970 til og med 2004 er aktuelle. De fleste kjøretøyene skal stå parkert mens noen kanskje skal kjøres litt med i bildet. Det er fint om eieren selv kan være med og levere/hente og gjerne være tilstede under innspillingen. Vi kan også være behjelpelig med å hente/levere for de som ikke har mulighet for å være med selv.Leie av kjøretøyene honoreres etter avtale. Jeg har selv bil som hobby og vet å ta vare på kjøretøyene. Har jobbet med kjøretøy til film/TV/reklame i over 20år. Håper mange har lyst til å være med. Send gjerne ett bilde eller to av kjøretøyet til min epost: 

haa-lil@online.no

 eller SMS til 47 35 96 49. Vi velger ut en tidsriktig blanding av de som har vist interesse for å være med. 
Med vennlig hilsen


Håvard Lillehaug


Kjøretøyansvarlig Havnaa


Mobil 47 35 96 49
[Tilbake]