LMK ER PÅ OSLO MOTORSHOW

STOR STAND I HALL C

Etter snart 2 års nedstengning av Norge, ser vi igjen muligheten til å treffe medlemmer, klubber og alle med interesse for motorhistoriske kjøretøy.

LMK er derfor på plass, med større stand enn noensinne. Sammen med oss er også våre samarbeidspartnere, IF og Viking Kontroll. Her kan det tegnes LMK-forsikringer, og Viking Kontroll vil informere om den unike veteranbiltesten – som er rettet inn mot biler fritatt for EU-kontroll. Vi i LMK tar sikkerheten på alvor, og vi vil også dele ut eksemplarer av årets storsatsning – LMKs sikkerhetsbrosjyre.

 

Om ikke dette er nok, vil også journalist og forfatter Ivar Engerud promotere sin nye bok «Bilen i Norge 125 år». Denne vil kunne kjøpes eksklusivt på LMKs stand.

 

Styret og Administrasjonen i LMK vil være tilstede under hele arrangementet, og vi ser frem mot å treffe alle som avlegger oss et besøk. En rekke av LMKs klubber har også egne stands. Disse er spredt over hele messeområdet.

 

Det er for tiden ingen begrensninger med hensyn til Corona-pandemien. Vi henstiller likevel alle besøkende om å holde avstand, god håndhygiene og ta de nødvendige hensyn.

 

Vel møtt!

[Tilbake]