VÅRSLEPPET 2019

PROGRAMMET ER KLART


Oppdatert 15. mai!

Det tradisjonelle Vårsleppet til GMV har alltid vært arrangert siste lørdag før 17. mai, men i år blir det flyttet til den store Byfesten som skal markere åpningen av Byparken ved det nye biblioteket.

Tittelbildet er fra et tidligere vårslepp, og her ser vi den gamle bygningen på rutebilstasjonen hvor Politiet og Posten holdt til.
I dag står det nye biblioteket på denne plassen.

Datoen for Byfesten er lørdag 25. mai 2019.
Vi møtes i sentrum ca. kl. 10.00 og parkerer kjøretøyene i Storgatas/gågatas smug og torg frem til ca. kl. 14.00.
Det var tidligere annonsert at vi måtte benytte Torskeholmen, men arrangementskomiteen har gitt oss anledning til å benytte de faste plassene i Storgata så lenge det er ledige plasser. Torskeholmen blir benyttet hvis det blir fullt i området rundt Storgata.
Det vil være funksjonærer fra GMV som henviser parkeringsplasser.
Husk å vise hensyn til gående og ta hensyn når du parkerer slik at ikke kjøretøyet stenger for forretningsdrivende og bevegelseshemmede etc.

Ca. kl. 14.00 bryter vi opp, og det blir arrangert en fellesgrilling hos Ann-Katrin og Svein Erik Olsen (Vesterled 107 - rett ved toplankrysset på E-18 ved Circle K/MacDonalds). Ta med egen grillmat, drikke og stoler. Værforbehold!

Det blir ingen kortesje/defilering gjennom Storgata i år.

Grimstad Motorveteraner vil være en av mange lag og foreninger som deltar med ulike aktiviteter, og det vil være aktiviteter for enhver smak i området ved Biblioteket/Byparken.  
Omlag 160 lag og foreninger er inviterte!


[Tilbake]