ÅPNING AV SYKKELMUSEUM

TORFINN GRØSLE INVITERER!

Vi har mottatt følgende hyggelige invitasjon til åpen dag for Grimstad Motorveteraner:

Velkommen til mitt sykkelmuseeum

Tid:    Lørdag 25. august kl. 16.00 

Sted:  Roresanden 97 (rett opp fra Rorestranda).

Parker hvor som helst, i tunet er der plass til et 20 talls biler og på plenen foran huset er der god plass. Kjør da inn helt nede ved veien.

Utstilling av sykler fra mange tidsperioder, varesykler, vanlige dame og herre sykler, kombi, ungdoms, og nisje sykler m.f. Også noen utenlandske som California Street Riders, plastsykkel m.m. Ellers sykkelgjenstander, tilbehør, bilder, plakater og mye, mye mer. Også ting som ikke har med sykkel å gjøre. To sittegrupper og stoler/bord på utsiden hvis fint vær. Ha gjerne med en camping stol i bilen, hvis finvær kan en jo "løse verdensproblemer" i solveggen.

NB! Fikk nettopp en spesiell sykkel, DBS Picnico (?!?). Helt ukjent sykkeltype for meg. Artig


  

 

Besøk av en ekspert på Forkromming:

Har den uke besøk av en tysk familien. Husfar her er ekspert på forkromming, driver et firma med dette og fikser/restaurere også andre deler for veteranbilfolket i Tyskland.

Har dere noen spørsmål eller deler som skal ha krom, er det bare å ta kontakt med han. Han er en livlig, omgjengelig og kunnskapsrik person på veteranbil området. Det går greit med engelsk, tysk eller blanding og noe norsk fingerspråk. Antakeligvis drar han på tur til Norge med en liten Fiat og en ATV på tilhengeren. Han har forkrommet sykkeldeler for meg med kjemperesultat og de delene kan dere se i utstillingen.

 

Loppemarked:

Har ryddet, en fullastet tilhenger og flere kasser med "lopper" blir satt frem. Er det noe dere har bruk for, før det kjøres til gjennbruk?

 

Et tips: Øglænd 150 år, stor utstilling. Hvis noen er i Stavanger området i sommer, stikk innom Vitenfabrikken i Sandnes, Storgata 28. 

Det er 150 år siden Jonas Øglænd grunnla landhandelen som vokste til et stort konsern med forgreininger inn i ulike bransjer. Utstillingen på Vitenfabrikken er på to etasjer og vil vise Øglænds to hovedgrupper; tekstil med handel og konfeksjon i første etasje og metall med produksjon av sykler, mopeder og motorsykler i andre etasje.  Åpent daglig til 27. desember. [Tilbake]