Vårslepp lørdag 9. mai 2009

Grimstad MotorVeteraners "Vårslepp" i samarbeid med Grimstad Min By ble en stor suksess!

 

Til tross for arrangementskollisjon (både delemarkedet på Ekeberg og Bilmessa i Arendal) møtte et sted mellom 45 og 50 kjøretøy frem til utstillingen i Grimstad sentrum.

Ved Sparebanken Sør hadde 2CV-miljøet rigget til en flott stand med mange effekter, ved Skalleberg var Boblekameratene med fire flotte VW Bobler (se egen hjemmeside), på Centraltorget var det som vanlig engelske biler i stort antall, på Victoriatorget var det 7 - 8 mopeder, scootere og motorsykler, og i øvre del av Storgata var den et fin blanding amerikanske og europeiske kjøretøy.

 

Arne Andersen har sendt oss tre gode fotografier fra Vårsleppet; det første fra italiensk avdeling for 2-hjulinger, det andre fra engelsk avdeling på Centraltorget og det siste fra avslutningen ved klubbhuset (klikk på bildene for å se en større utgave):

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere bilder: Se album på Boblekameratenes hjemmeside - klikk her!

 

GMV hadde lodd-og vaffelsalg ved innkjøringen til den gamle brannstasjonen, og mellom 12.00 og 12.30 var det en flott danseoppvisning foran Lysthuset.

 

Været var på vår side - kun en liten regnskur tidlig på dagen - og man skulle tro vi var midt i fellesferien etter folkemengden å dømme.

 

Ca kl. 14.30 kjørte bilene og to-hjulingene kortesje gjennom Gågata/Storgata og arrangementet ble avsluttet med en samling i og utenfor klubbhuset.

 

 

Foto: TVA's Ingmar Brokka Rike

Laila Holtebu stilte ut denne flotte MGB'en på Vårsleppet 2009

Rike har lagt ut 17 fotografier på Agderposten (link til artikkelen)

 

Har du fotos fra treffet som du ønsker å dele med andre lesere av GMV sin nettside?

Send en e-post til kjell-ivar.soreng (krøllalfa) c2i.net, så legges disse ut på denne artikkelen.

PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]