SETESDALTREFFET LØRDAG 25. JULI 2015

AMK avd. Setesdal inviterer til treff

Vi har mottatt følgende hyggelige invitasjon fra Jan Olaf Rysstad:

På vegne av AMK avd. Setesdal så er GMV hjertelig velkommen til å komme på Setesdalstreffet 2015. Treffet er lørdag 25. juli, og åpner kl 12.00 Oppmøte med kjøretøy fra kl 11.00.

Treffet heter Setesdalstreffet og er på Rysstad, ca 75 km nord for Evje. Plassen vi har treffet på, er nærmeste nabo til Sølvgarden Hotell.
http://solvgarden.no/norsk/

Treffet er lørdag 25.juli med oppmøte fra kl. 11.00 og offisiell åpning kl 12.00. Vi hadde første treffet 2010 som kun var lokalt. I 2012 ble vi med som egen avdeling av Agder Motorhistoriske Klubb, og treffet ble da flytta til der det er idag. I fjor hadde vi ca 150 kjøretøy på treffet, noe vi er godt fornøyd med. Men vi håper såklart på enda flere deltakere.

Vi har som motto "Alt med motor over 30 år, uansett stand ", så alle er velkommen med det de har. Det bruker å være god spennvidde med biler, lastebiler, motorsykler, mopeder, snøskotere og traktorer.

Inngang og utstilling er helt gratis, det samme er og parkering for publikum, så her kan alle komme og ikke bruke en krone om en ikke vil. Vi har matsalg, grillpølser, hamburgere og vafler/lapper til greie priser. Brus, kaffe og te selger vi også. Maten kan nytes i et stort partytelt med sitteplass til 70-80 stykker.
Om det er noen som har lyst på litt bedre mat, så er som sagt Sølvgarden hotell nærmeste nabo.

Nytt av året er at vi har kjøpt/fått litt trøbiler, slik at de minste også har litt å fordrive tida med :-)

Så da håper jeg at det kommer masse folk fra Grimstad området, dere er ihverfall hjertelig velkomne.

Klikk her for plakat!

[Tilbake]