Kr. Himmelfartsturen 14. mai 2015

FMV inviterer til treff


KR. HIMMELFARTSTREFF PÅ FROLANDS VERK 14. MAI 2015


Kr. Himmelfartsdag kommer i år på torsdag 14. mai, og dette er blitt et av de veterantreffa som samler aller flest kjøretøy av gammel årgang, kanskje til og med på landsbasis? Fra sin spede begynnelse i 2002 har oppslutningen vokst for hvert år, og i fjor ble antallet anslått til godt over 400!


Denne gang er arrangementet «oppgradert» på flere områder. For det første er arealet økt betraktelig. Vi bruker begge sider av hovedveien, i år også den idylliske eplehagen, og det vil bli plassert høyttaleranlegg og kiosk på begge sider av veien. Vi har denne gang vært så heldige å få en profesjonell speaker med på laget….JePe.

Ellers blir alt som før, kiosk med salg av pølser, brus og vafler. Det blir også loddsalg, med mange fine gevinster sponset av det lokale næringsliv.

 Froland Værks venneforening selger også i år brød og søsterkake, stekt på gammeldags vis i vedfyrt bakerovn. Her har de fyrt og bakt størstedelen av natta…..

 Konkurransen går som vanlig med en «kunnskapssti», med greie spørsmål for store og små. Det er også snakk om å kåre «best in show»……

 Publikum blir tatt i mot av parkeringsvakter med gule refleksvester. Det er svært viktig at vi alle følger deres anvisninger, da blir det bedre plass til alle…..

Selv om treffet er blitt stort, vil vi gjøre vårt beste for å beholde den uformelle tonen og den gode atmosfæren, som Kr. Himmelfartstreffet i Froland er blitt kjent for! Her er alle velkomne, om du har stor eller liten bil, motorsykkel, moped, eller et eller annet gøy! Og det behøver absolutt ikke å være «strøkent!

Eller kanskje du har lyst til å ta en tur som publikum, for å se på alle de fine kjøretøyene og oppleve atmosfæren fra en svunnen tid?

Treffet starter offisielt kl. 12.00, men erfaringsmessig kommer folk langt tidligere……

Vi satser også denne gangen på fint vær, og ønsker vel møtt på Frolands Verk!


[Tilbake]