Besøk hos Søgne Veteran og Trekkferjeklubb

Lørdag 28. februar 2015

Åtte medlemmer fra Grimstad Motorveteraner la lørdagsturen til Tangvall og Søgne Veteran og Trekkferjeklubbs klubblokale.
Klubbmedlemmene i Søgne har leid et klubblokale som sist år ble pusset opp på dugnad, og de har fått et trivelig og fint forsamlingslokale.

Asbjørn Føreid ønsket alle velkommen og fortalte litt om lokalet, klubben og om den kommende Trekkferjefestivalen som går 20. og 21. juni.

William slo som vanlig til et et knippe muntre historier og vitser - i kjent stil, og det møtte også opp en rekke lokale medlemmer.
Spesielt hyggelig å høre en kvinnelig møtedeltaker som hadde googlet for å finne ut hvilken gummi balataen i balatareimer blir produsert av...
(vi måtte også google, og i følge Store norsk leksikon er det "Balata, termoplastisk, hornaktig masse som koaguleres fra melkesaften (lateks) av visse tropiske trearter, særlig det sør- og mellomamerikanske Manilkara bidentata og Mimusops balata (familien Sapotaceae). Ved oppvarming til over 50 °C blir den myk og kan formes og eventuelt vulkaniseres. Balata har vært mye brukt i drivremmer, transportbånd...")

Årets festival er den 30. i rekken, og vi ser frem til å se det endelige jubileumsprogrammet.
Asbjørn Føreid med medlemmer i Søgne Veteran
og trekkferjeklubb


 Gjester fra Grimstad; Per, Trond og Arne
William forteller om Tjutta...
Mange flotte klubbrekvisitter til salgs


[Tilbake]