NORGELØPET 2009 (denne siden oppdateres fortløpende)

Fellestur til Norgesløpet den 27. juni mellom Ålesund og Geiranger

Vi på Agder har som tradisjon å stille mannsterke på Norgesløpet, og det er mange som ønsker å reise til Ålesund og Geiranger.

19. desember ble påmeldingsskjema lagt ut på http://www.storfjorden.no/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=38 

 

Det ble arrangert et felles planleggingsmøte hos Randi og Paul Søreng i Grimstad mandag 12. januar kl. 18.30. Ca. 20 personer møtte frem, og planleggingen er i gang. Bernt Erik Olsen representerte en gruppe fra Kristiansand/Iveland og de hadde et eget opplegg på gang.

Bodil og Øyvind Eikelia er også medlemmer i Froland-klubben, og det er også noen interessenter i den gruppa.

 

DET BLE ENIGHET OM FØLGENDE PÅ MØTET DEN 12. JANUAR:

 

  • Hver og én som ønsker å delta, melder selv på kjøretøy og deltakere til løpet, eventuell festmiddag og bestiller hotellovernatting i Ålesund og Geiranger. Se link i teksten over for påmeldingsskjema.

 

  • Noen velger også å overnatte i hytter/camping og dette blir muligens samkjørt. Info om kontaktperson kommer.

 

  • Avreisedag for de som ønsker å slå følge med oss i GMV blir onsdag 24. juni. Vi kjører samlet eller individuelt og møtes på Hovden for overnatting. Noen bor i privathytter, og andre ordner selv med innkvartering. Vi har et tips til rimelig og grei innkvartering hos vår hollandske Wartburg-kjører Oscar: Hovden Fjellstoge (klikk her for link til hjemmesiden) med både hytter, vandrerhjem og camping.

 

  • Informasjon om valg av overnattingssted torsdag - fredag kommer senere.

 

  • Forslag til kjørerute på tur til Ålesund: Setesdal - Hovden - Haukeli - Odda - Utne - Kvandal - Granvin - Voss - Vikafjellet - Vik i Sogn - Vangsnes og så enten mot Førde og videre til Byrkjelo eller til Helle og Sogndal - Fjærland og til Byrkjelo. Videre langs E-39 og til Stranda/Ålesund. Siste del av ruta er foreløpig åpen.

 

  • Retur fra Geiranger og hjem uten fast kjørerute - overnatting - dette tas på sparket?

 

Kontaktpersoner for turen:

Per Hushovd (mobil 97790048) og Paul Søreng  (mobil 91 77 90 59). Treffes ofte på klubbhuset...

 

 

 

 

 

PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]