Julemøte i Froland

Våre veteranvenner i Froland inviterer oss til julemøte 20. november:

(pr. 1. november: julemøtet er fullbooket - ta kontakt med Øyvind for venteliste)

Innbydelse til alle i Grimstad MotorVeteraner!

 

Vi har allerede fått ca.40 påmeldte til ”julemøtet” på Frolands Verk torsdag 20. november. Vi regner med å få plass til rundt 80, og det hadde vært hyggelig om mange fra GMV også ville ta turen til Froland! Vi tror dette kan bli en trivelig kveld, og håper at veteranentusiaster fra fjern og nær kan samles for å mimre litt, og dele minner fra en sesong som nærmer seg slutten. Ring 370 31084 og meld dere på før det blir fullt!

 

Dette går ut på at vi legger møtet i november til de forholdsvis nyrestaurerte lokalene ”Fjøset” og ”Bryggerhuset” på Frolands Verk. De som var med på Kr. Himmelfartsturen stiftet bekjentskap med ”Fjøset”, da lokalene ble stilt til rådighet for oss, og vi ble reddet fra å bli søkkvåte i plaskregnet.

 

Vi satser på å servere hjemmelaget ertesuppe og rundstykker, og dette er ikke verken Toro pose-suppe eller Fjordland! Senere på kvelden blir det et skikkelig kakebord med bl.a. bløtkake, ostekake og ”verdens beste”

 

Mellom disse måltidene vil det bli vist, på storskjerm, en kavalkade over året 2008, som er i ferd med å bli historie. Vi tar for oss alt fra de små ting som foregår rundt omkring i forskjellige garasjer og møtelokaler, bl.a. årsmøter i AMK, GMV og FMV. Turer og treff er også med, bl.a.Vårmønstring, Kr. Himmelfart, Ekeberg, turer til Åmli, Trekkferja, Sjormløpet, Grilltur til Gjeving, Åseral, Støy på landet, Delemarked på Birkeland, Treff i Mandal, Setesdalsbanen og Sensommerturen. Og så noen små uformelle ”happeninger”!

 

Det blir muligens også et lotteri. Hvis noen har innspill i form av gode historier eller gode forslag for vinteren og den kommende sesong, er det selvfølgelig kjærkomment!

 

For å få dette til å gå i hop, må vi ha en bindende påmelding innen 10. november på telefon 370 31084. Pris pr. pers blir kr.100.-, som betales ved inngang.

 

Selv om dette er et AMK møte, er du hjertelig velkommen, medlem eller ikke! Dette er også et møte for damene! Det blir ikke bare bilprat, og det blir ikke besøk i kalde garasjer. Håper også at de som er nye i miljøet kommer, dette er en unik mulighet til å se hva vi driver med i veteranbil-miljøet, og til å bli bedre kjent med hverandre!

 

Håper dette faller i smak, og at vi får en ordentlig koselig ”mimrekveld” i historiske lokaler på Frolands Verk !

 

Vel møtt på Frolands Verk torsdag 20. november kl.18.00!

 

 Det er selvfølgelig begrenset hvor mange det er plass til, så meld deg på snarest! Husk at først til mølla………..osv.!

                                                                                Øyvind.

PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]