Avduking varesykkel 14. juni 2014

Torfinn Grøsle har restaurert...

For de som ikke skal til Setesdal og AMKs hovedløp lørdag - her er et alternativ:

Avduking av varesykkel med tilhenger

Mange har vært med og gitt meg tips, ideer, deler eller hele vogner, noen har rettet, sveiset og fikset, andre hjulpet til og laget manglende deler. Alt dette har gjort det mulig å få restaurert varesykkelen med henger på meget kort tid. Og tro det eller ei, nå har jeg plutselig tre vogner og aller er forskjellige og de forteller en unik tids- og industrihistorie fra 50-60 år tilbake i tid. Nå er alt ferdig restaurert og skal avdukes:

Tid Lørdag 14. juni kl. 12.00

Sted Dømmesmoen, utenfor museet

Hvis noen av dere har interesse av og delta på avdukingen, bare møt opp. Da vil dere se en herlig varesykkel, tre forskjellige vogner, samt at jeg tar med meg noen andre sykler som alle kommer inn som et «miniopptog» på området. Blant annet en sykkel laget kun av plast, samt to lokale sykler, en fra Arendal og en fra Kristiansand.

Dømmesmoens venner har årsmøte denne dag og et eget opplegg der. Dette er jo i aller høyeste grad vogner og sykkel for parker, gartner- og hagebruk skoler, samt på gårder og bedrifter, slik at dette er rette miljø for en kort og enkel avduking av en slik sykkel og vogn.

Hva skal stå på reklameskiltet under stanga? Foreløpig hemmelig – kom og se avdukingen.

[Tilbake]