Helgetur til Vest-Agder

Turen er fulltegnet!

****FULLTEGNET PR. 25. MAI 2014*****

30. - 31. august - 2014

Jeg har den glede å invitere veteranbilvenner på nok en tur over to dager på sensommeren. Vi møtes i Grimstad kl.10.00 lørdags morgen , og vi kjører vestover på innlandsveier den dagen ! Dette er veier du sjelden eller kanskje aldri har kjørt , men standarden er god , så ikke vær redd for veteranbilen din !
Vi kjører ikke langt før det blir stopp og litt formiddagsmat! Et eventyr blir formidlet og vi kjører videre på vei til «Underland» ! Vi skal oppleve mye underveis,  som byr på leik og moro , men som også viser oss en hverdag med riv og slit! Når det nærmer seg kveld , ankommer vi på toppen av ei hei, Undeland Misjonsgård .


Der  skal vi overnatte i et helt nytt internatbygg på gården (oppført etter at bilde er tatt ) . Middag serveres og vi får en koselig kveld sammen ! 


Faksimile av nettsiden til Strædet Automobilverksted (klikk på bildet for å se nettsiden)


Neste dag blir det nye veier østover igjen !  Strædet  Automobilverksted besøkes , og ellers blir det fart og spenning å oppleve  før grillen tennes til middag ! Et nytt « Underland » besøkes , men ikke misjonsgård!
Så er det vel tid for å sette snuten hjemover!  Dette blir kjempetur med mye flott natur  og møte med mye som kan gi deg varige minner og evige verdier !
De endelige kostnader  for turen kan jeg ikke gi  ennå,  men jeg tror vi kommer veldig greit  ut av det!
Vær snar med påmelding , og du vil få mer info etter hvert! Ta selvfølgelig bare kontakt, hvis det det er noe du lurer på !
Mailadresse og telefon/mobil nr. ønskes ved påmelding !

Påmelding :  johanolsen.nlm@gmail.no  , eller tlf . : 41 90 44 58eller benytt skjema nedenfor:

PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]