Kom og se lastebilen til Jens Grøsle - Volvo N88 1967 modell

Søndag 11. august kl. 17.30, Roresanden Grimstad
Det er nå 24 år siden denne lastebil kjørte sitt siste tømmerlass.

Bilen er nå topp restaurert og fremstår som ny. Den har fortsatt samme farge, ja også samme skiltnummer og den kommer på besøk i tunet på Roresanden 97 (rett opp fra Rorestranda).

Ole Sandå har gjort en kjempejobb, fått bilen helt original, har nå kjørt sitt første tømmerlass (se vedlagte bilde). Var nylig på Vognmannen på Vinstra (60 mil en vei, men klaget at der gikk for 1000 kr. bare i bompenger) og høstet virkelig lovord om bilen.

 

Dere som husker den eller har lyst til å se den, bare kom kl. 17.30 denne dag.

Ta gjerne med hele familien og gjør det ellers kjent for andre som vil ha glede av å se denne lastebil med Jonsereds Tømmerkran og Isaksens henger. Kom helst i gamle biler, sykler, mopeder m.m.

 

En liten sykkelsamling

Ellers vil det bli en liten utstilling av noen av mine sykler. Dere skal også få se min nyeste sykkel, en sykkeltype få, kan hende ingen av dere har sett. En Dursly Pedersen sykkel, den eneste serieproduserte sykkel som ble laget med «hengekøyesete». 

Bil som bør tas vare på  -  til salgs

Min svigerfars bil, 1990 Renault 19 GTS, Camade, skal selges og den står fremme om noen vil se på den. Svigerfar kjøpte den ny, fulgte alle servicer, rustbeskyttet med oppfølginger, kjørt lite, knapt sittet folk i baksetet. Stått noen år, men jevnlig startet og kjørt. God bil å ta vare på. Ønskelig at noen interesserte i bilmiljøet, helst fra distriktet, vil ta vare på bilen videre. 

Parker på plenen foran huset

Hvis dere kommer med bil, må disse parkere på plenen foran huset. Har noen eldre biler, mopeder, sykler kom gjerne med dem, da blir det et hyggelig «gammeltpreg» den søndagen. Har også invitert naboer og andre som husker lastebilen.

 

Vi får «veteranbil» og det blir første gang den blir vist.

Hyggelig hvis vi ser dere! 

 

Med hilsen

Lilly og Torfinn


PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]