Grimstad MotorVeteraner på langtur

2. - 11. juli var 8 biler fra GMV på langtur med deltakelse i Bornholm Rundt 2008 og slotsferie i Tyskland som hovedingredienser i en flott feriemeny!

Onsdag 2. juli reiste 9 biler fra GMV med SuperSpeed 1 fra Kristiansand til Hirtshals.

Etter et lite verkstedbesøk gikk turen til Lauritz Lauritzen i nærheten av Hobro for et meget hyggelig besøk i hans verksted. Hjemmebakst og en meget interessant omvisning i verksted og privatsamling var en flott start på turen.

 

Foto: Nybro sin flotte Morgan trives godt på danske landeveier

 

Samme kveld sjekket vi inn på Hotel Ebeltoft Strand og en felles middag avsluttet en vellykket dag!

 

Torsdag reiste Arild Vassenden og hans to kjekke gutter videre på eget opplegg, mens de andre åtte bilene fortsatte turen med ferge fra Ebeltoft til Sjællands Odde, via Roskilde, som var proppfull av forventningsfulle ungdommer på festival, og til Køge.

En nattseiling over til Rønne på Bornholm ventet, og det var hyggelig å møte danske veteranbileiere på vei til samme arrangement.

 

Fredag til mandag ble tilbragt på Bornholm med badeliv, hygge, løpsdeltakelse, egne utflukter, mye god mat og sannlig også tid til litt shopping!

 

Foto: Stein leser kart før løpet på Bornholm - eller var det for å finne rovfuglsenteret?

 

Lørdag kveld var det festmiddag og premieutdeling i Nordlandshallen i Allinge, og ingen av "våre" fikk premier for innsatsen på løpet, men både Andreas, Stein og Ole var fremme for å motta premier fra løpets sponsorer. Vi gratulerer!

 

Foto: Torill på post

 

Foto: Paul kjører stolt i Daimleren på Bornholm

 

Foto: Formannen og klubbhusvertinnen i godt driv...

 

Mandag morgen satte vi kursen for Rønne for fergereise til Sassnitz helt øst i Tyskland.

 

Vi hadde forhåndsbestilt innkvartering på Parkhotel Schloss Schlemming og Hotel Schloss Wedendorf. Bybesøk med guidet omvisning i Rostock og besøk i Schwerin etter anbefaling fra Toril ble lagt inn i programmet med stor suksess!

 

 

Foto: Bilene vel parkert foran Schloss Schlemmin

 

Foto: Alle samlet foran Schloss Wedendorf

 

Alle bilene gjennomførte turen med glans - kun litt småjustering underveis, og etter frem fergereiser til en tilbakelagt kjøredistanse på godt over 100 mil var alle vel hjemme med koffert full av nye bekjentskap/vennskap, innkjøpte gaver og en opplevelse for livet!


Tusen takk til alle som var med til å gjøre dette til en meget fin tur!

 

Det vil bli arrangert en fotokveld på klubbhuset med flere fotografier og utfyllende tekst og historier fra turen høsten 2008.

[Tilbake]