LMK-Nytt mars 2013

6000 kjøretøy "i boks"!

I løpet av april vil mer enn 6.000 motorhistoriske kjøretøy ha en LMK Forsikring. Samtidig er skadeprosenten lavere enn hos «Ola og Kari», og antallet øvrige forsikringer som hus, hytte, båt m.m. øker til over 13.000. (Høyoppløselig foto i vedlegg)


Styreleder Sven Olav Szallies i LMK (t.v.) Og administrerende direktør i WaterCircles Norge er godt fornøyde med farten for forsikringsordningen.

LMKs styreleder Sven Olav Szallies synes det er meget positivt at klubbmedlemmene på denne måten viser at de setter pris på forsikringsordningen.

– Stikkordene for LMK Forsikring skal være trygghet, kvalitet, service til en meget god pris, og det mener jeg bestemt at vi har klart å få til. 7 av 10 medlemmer som får et tilbud på «hele pakka» - altså alt av hus, innbo, båt, hytte, reise- og ulykkesforsikring m.m. flytter alle disse over. I denne gruppen har vi nå snart 13.000 forsikringer.

Medlemmet
Siden 1. januar 2011 er det WaterCircles Norge AS som har driftet LMK Forsikring for klubbene. Etter snart 16 måneder med en egen rådgivergruppe avsatt til å kun betjene LMKs enkeltmedlemmer har selskapet fått svært gode erfaringer med denne store gruppen kjøretøyentusiaster.

– Helt fra starten har det gått i hundre omtrent hele tiden, og det er også slik det skal være, sier administrerende direktør Jack Skallerud Bråten. – Enkeltmedlemmene har i gjennomsnitt større porteføljer enn Ola og Kari Nordman vanligvis har, og et større spekter av ting som skal forsikres. Statistikkene våre viser dette, og siden jeg selv er medlem i en av LMKs eierklubber og etter hvert har sett mange velfylte garasjer og lagerbygninger så kom ikke akkurat det som en bombe på meg!

I tillegg har medlemmene også helt vanlige veteranforsikringer på 1.900 kjøretøy som er 30 år og eldre med. Etter det LMK erfarer er dette svært mange kjøretøy som er påbegynt restaurert, eller kjøretøy som skal gjøres noe med etter hvert når eieren får litt mer tid. Med denne gruppen har LMK og klubbene nesten 8.000 motorhistoriske kjøretøy under sine vinger.

Ansvaret
- Et meget høyt antall, men som også betyr et stort ansvar, sier styreleder Szallies. - Det er ikke til å unngå at det blir skader med så mange kjøretøy i porteføljen. Det positive er at medlemmene i våre eierklubber kjører defensivt og aktsomt, noe som gir seg utslag i lavere skadeprosent enn for Ola og Kari. Det som likevel alltid kan forbedres er rutinene ved havarier slik at eieren av et havarert kjøretøy raskt får hjelp og mulig reparasjon utført lokalt der dette er mulig. Ikke noe er bedre enn at man kan fortsette turen samme dag – eller dagen etter.

Kronene
7 av 10 medlemmer flytter over alle sine forsikringer til LMK Forsikring etter å ha finlest tilbudets pris og vilkår. En av de mange er sekretæren i Norsk A Modell klubb, Per Westreng.
- Jeg har overført alle mine forsikringer på 3 hytter, 2 veteranbiler, 1 nybil, 1 kamera, og 1 båt til LMK Forsikring. Har fått veldig god service av WaterCircles til veldig bra priser. De konkurrerte glatt med Jernbanepersonalets Forsikring, og det sier ikke lite. Anbefaler alle å gjøre det samme. Artig også å få forsikringsbevis på hytta osv. med LMKs logo på!

 

PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]