LMK og Tennant/Gjensidiges informasjon om fusjonering

For å unngå misforståelser om brevet som den siste uken gikk ut til alle Tennants kunder om den praktiske og endelige fusjoneringen av Tennant og Gjensidige forsikring, sender LMK ut denne korte informasjonen

ALLE kunder i Tennant har i november fått et brev som sier at deres eksisterende forsikringer videreføres med Gjensidige Forsikring som forsikringsgiver. Dette har ingenting med LMK/klubbene og oppsigelsen av avtalen med Tennant å gjøre. Forsikringsselskapet har nemlig plikt til å informere alle sine kunder om slike fusjoner som nevnt i brevet. LMK Forsikring vil selv kontakte alle som har en LMK Forsikring om flyttingen for å gi god informasjon, og svare på eventuelle spørsmål.

Forsikringsselskapet Gjensidige kjøpte Tennant for et par år siden, men først nå tar de over Tennant med "hud og hår". Selskapet er lovpålagt å opplyse sine kunder om denne type endringer. Dette betyr altså ingenting i forhold til dine forsikringer i Tennant. Dette betyr heller ingenting for LMK og klubbene.

Når det gjelder flyttingen blir alle som har LMK Forsikring kontaktet av de som jobber med LMK Forsikring i det nye selskapet. De vil informere og svare på spørsmål i tillegg til å høre om det kan legges inn eventuell oppdatert informasjon om klubbtilhørighet, kjøretøy og annet som er relevant før flytting av forsikringen(e). Det kan også være at noen ønsker å bli værende igjen i Tennant selv om man da mister Helforsikringen og/eller de andre LMK Forsikringene som Restaurering-, Lager-, Blivende Klassiker- og/eller Oppstillingsforsikringen. Derfor blir det gjort på denne måten.

Du/dere behøver altså ikke gjøre noenting.

 

Vennlig hilsen LMK

 

+47 22 41 39 00

+47 92 80 93 99

Øvre Slottsgate 2B

0157 Oslo

PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]