Julemøte i øst

Vel møtt til en koselig førjulskveld i "fjøset" på Frolands Verk torsdag 24. november kl. 18.00! 
Forhåndspåmelding!
I skrivende stund, 1. oktober, er det svært lite som minner om julen. Plenklipping og korte bukser er heller det som står i holdet på redaktøren, men vinteren kommer brått.
Det er derfor gledelig å publisere invitasjonen fra Bodil og Øyvind Eikelia til årets store stemingskveld med tilbakeblikk på veteranbil-året 2011:
 
 

For 4 år på rad blir det også i år et AMK-førjulsmøte i ”fjøset” på Frolands Verk torsdag 24. november

Kl.18.00 samles vi til hyggelig prat og den tradisjonelle julegrøten.

 

Vi har også i år laget en video-kavalkade over små og store begivenheter fra veteranmiljøet, fra møter, treff og turer som medlemmer av AMK, Grimstad MotorVeteraner og Froland Motorveteranklubb og andre har vært med på gjennom en lang sesong. Dette er også en fin mulighet for nye medlemmer til å bli kjent med andre, og til å se litt av hva som foregår i et hyggelig veteranmiljø! Og husk: Det er ingen betingelse at du er medlem av noen klubb, bare meld deg på og kom!

 

Etter kavalkaden blir det også i år kaffe og et gedigent kakebord, og en del gevinster som blir trukket fra deltagerlista. Det er selvfølgelig åpent for spontane innslag, en hilsen eller en god historie!

 

Prisen blir som i fjor, kr.100.-, som betales ved inngangen.

Vi har allerede begynt å få påmeldinger, så ikke vent….ring og meld deg på i tlf. 370 31084, 976 14518 eller på mail: oeikelia@online.no Vi har et tak på 90 personer, og først til mølla osv……….

 
PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]