Sjøormløpet 2011

Lørdag 16. juli var det duket for nytt besøk og løp i vakre Telemark

Mange medlemmer av GMV og AMK har tradisjon for å delta i Sjøormløpet som Vest-Telemark Motorhistoriske klubb (link: http://vtmk.net/) arrangerer i juli hvert år. Olav Ljosdal fra Vennesla deltok for 22. gang i år!

 

Noen få velger å kjøre tur/retur på dagen, men de aller fleste overnatter i Morgedal hvor det offisielle løpshotellet ligger, og mange i "vårt" følge overnatter på Morgedal Camping. Her har det vært benyttet campingens egne hytter, lillebror-hengere, combi-camper og telt.
En hyggelig og sosial samling!

 

Værmeldingen for helgen var ikke oppløftende med regn både fredag og søndag, men til alt hell var lørdagens vær strålende - ja nesten i varmeste laget da det ble rapportert om mange brudd pga. varmgang og oppheting.

 

Nedenfor har vi lagt ut en del bilder fra årets løp (alle bildene kan klikkes på for større utgave)

 

 
Regntung samling i Treungen. Piets MG, Kjell-Ivars EMW, samt Marlow og Bjørgs Volvo PV.  Bodil nyter kaffe i Vrådal. Nå var det slutt på regnet og solen kom etter hvert slik at vi kunne sette opp telt...
 
....i strålende solskinn... ...og med alle fasiliteter som hører til!
 
Tradisjonell grill-middag før kveldsmørket... ...senker seg over campingen og hyttene til "Frolands-gjengen"
 
Lørdag formiddag var det løp med fremmøte og start fra Dyrskueplassen i Seljord. Alt fra urørte A-Forder.. ...til skinnende "crom-flak" som denne.
 
Det deltok 184 biler og 7 motorsykler, og fremmøte av tilskuere var stort!   En hyggelig representant for europeisk bilprod.
 
Ingen kommentar!   Sjelden grill - Edsel med V8
 
Bodil og Øyvind blir presentert av speaker Wollebæk.
 
Premien for beste antrekk gikk helt fortjent til Haave fra Lisleherad.   De kjørte VW 1200 og alle detaljer var 100%
 
"Hasj-planten" på taket er uekte, men BH-en er ekte!   En Mercedes forsøker å henge på EMW'en...
 
Telemarksnaturen er bare utrolig flott!
 
Dette ser man ikke ofte! Rockne - produsert i USA....  ...av Studebaker, men oppkalt etter en nordmann!
 
Etter innkomst var det tid for å nyte både ekte rømmegrøt og kjøretøy som denne nydelige Ariel'en ...og en flott Mercedes 190SL.
 
Værmeldingen for søndag var entydig - store nedbørsmengder. Det betydde pakking og hjemreise lørdag kveld for oss i campingavdelingen  Piets nydelige MG TDC fra 1952 foran en av de flotte telemarksgårdene som ligger langs veien ved Kviteseid.
 
Lørdags middagen ble inntatt i Treungen i de siste solstrålene før skyene kom.. Treungen er et  sjarmerende tettsted, og gjestgiveriet  er en liten perle

PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]