Brokelandsheia Oldtimers, 3. og 4. september

Vi har mottatt følgende invitasjon

 

Faksimile fra annonse på arrangementets nettsider

 

Hei!
 
Etter fjorårets vellykkede utstilling av veterankjøretøy har vi bestemt oss for å gjenta suksessen med Brokelandsheia Oldtimers, lørdag 3. og søndag 4. september. Vi hadde besøk av et sted mellom 150 og 200 kjøretøy i fjor, og håper på minst like mange i år!

Du/dere er med dette invitert til et hyggelig treff med likesinnede entusiaster fra hele landet. Det er gratis å delta med sine kjøretøy, påmelding skjer via våre nettsider www.brokelandsheia.no

Man velger selv om man vil være med både lørdag og søndag eller kun en av dagene. Fremmøte lørdag er kl. 09.30 og kl. 11.30 på søndag.
I forbindelse med utstillingen av veterankjøretøy åpner vi også for et eget delemarked. Utstillere i denne kategorien får delta til reduserte priser, kr. 200,- +mva. pr. frontmeter stand.
Vi håper du vil hjelpe til med å distribuere denne invitasjonen til de du tror kan ha interesse for bli med, og ser frem til å ta imot mange deltakere på Brokelandsheia i september!
Brokelandsheia-dagene har hvert år besøk av ca. 25-30.000 mennesker og over 200 utstillere innen alle kategorier. Det er gratis inngang til markedet, noe publikum setter stor pris på. Brokelandsheia ligger sentralt plassert langs E18 mellom Kragerø og Risør, i Aust-Agder fylke, 200 km fra Oslo.
 
 
Med vennlig hilsen
Brokelandsheia-dagene 2011
Rune Hagestrand
Tel. 934 33700
PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]