Julemøte i Froland 18. november 2010 (oppdatert 19. okt.)

Vi har mottatt hyggelig invitasjon til julemøtet i Froland - tidlig påmelding anbefales!

 

Per 19. oktober er det påmeldt ca. 60 deltakere - ring eller send en e-post til Øyvind NÅ!
Dette bør du ikke gå glipp av...

 

Julemøte 18. november 2010

 

Det sies at ting som har foregått mer enn to ganger er blitt tradisjon, og om dette er riktig så er det såkalte ”julemøtet” i november på Frolands Verk blitt tradisjon!

 

Torsdag 18. november kl.18.00 innbyr Agder Motorhistoriske Klubb for tredje år på rad til samling rundt grautfatet i ”fjøset” på Frolands Verk. Menyen blir som i fjor, risgraut og saft.

 

Etterpå viser vi en årskavalkade over ting, store og små, som har foregått i veteranmiljøet fra vi var samlet her i fjor. For GMV`s del kan nevnes en fyldig dekning fra årsmøtet i fjor, Vårsleppet,

Fru Pi-galopp løpet, garasjemøter osv.

 

Etter dette blir det kaffe og et rikholdig kakebord med bløtkaker og annet snadder. Det blir også en form for lotteri, enten med loddsalg, eller rett og slett trekning fra påmeldingslista.

 

Prisen for alt dette er kr.100.- pr. pers. Påmeldingen er bindende, og betaling skjer ved inngang. Allerede nå kan du melde deg på pr. telefon: 370 31084 eller oeikelia@online.no   Det er satt et tak på 90 personer, så…..først til mølla….osv.

 

P.S. Du behøver ikke å være medlem av verken AMK, GMV eller noen andre klubber. Det er nok at du ønsker en koselig kveld i Froland!

 

VEL MØTT TIL EN HYGGELIG KVELD 18. NOVEMBER!

 

PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]