Brokelandsheia-dagene 2010

Invitasjon til Brokelandsheia Oldtimers

Grimstad MotorVeteraner har mottatt følgende hyggelige invitasjon som vi gjengir i sin helhet nedenfor.

Håper dette kan være av interesse for våre medlemmer og eventuelle lesere av nettsidene fra andre klubber.

 

Kopi av invitasjon:

 

I forbindelse med våre Brokelandsheia-dager som går av stabelen 3.-5. september setter vi i gang med et nytt prosjekt, kalt Brokelandsheia Oldtimers. Her inviterer vi stolte eiere av alle slags veterankjøretøy til et hyggelig treff med likesinnede entusiaster fra hele landet. Det er gratis å delta med sine kjøretøy, påmelding skjer via våre nettsider www.brokelandsheia.no Brokelandsheia Oldtimers arrangeres over to dager, lørdag 4. og søndag 5. september.
 
Brokelandsheia-dagene har hvert år besøk av ca. 25-30.000 mennesker og ca. 200 utstillere innen alle kategorier. Det er gratis inngang til markedet, noe publikum setter stor pris på. Brokelandsheia ligger sentralt plassert langs E18 mellom Kragerø og Risør, i Aust-Agder fylke, 200 km fra Oslo.
 
I forbindelse med utstillingen av veterankjøretøy åpner vi også for et eget delemarked. Utstillere i denne kategorien får delta til reduserte priser, kr. 150,- +mva. pr. frontmeter stand.
 
Vi håper du vil hjelpe til med å distribuere denne invitasjonen til dine kontakter, og ser frem til å ta imot mange deltakere til et nytt og spennende arrangement!
 
 
Med vennlig hilsen
Brokelandsheia-dagene 2010
 
 
Rune Hagestrand
Tel. 934 33700
PrintSkriv ut     EmailTips en venn
[Tilbake]